Най-старата банкова институция в страната, Банка ДСК е успяла трайно

...
Най-старата банкова институция в страната, Банка ДСК е успяла трайно
Коментари Харесай

Банка ДСК остава лидер в банкирането на дребно

Най-старата банкова институция в страната, Банка ДСК е съумяла трайно да завоюва доверието на потребителите на финансови услуги у нас. Банката е на челните места в три от шестте категории на класацията на списание Forbes България за най-големите банки в България. Годишната ранглиста на влиятелното списание се базира на няколко съществени индикатори – облага, активи, депозити, ипотечни заеми, потребителски заеми и фирмени заеми.

Банкирането на дребно е област, в която банката обичайно господства. Доказателство е фактът, че и в тазгодишната ранглиста на списанието финансовата институция е водач по депозити за жители и семейства и оглавява класирането по потребителски и ипотечни заеми.

Втората по величина банка в страната резервира устойчивото си показване и не отстъпва от миналогодишните си позиции в класацията на Forbes и в други основни индикатори като облага.

Изграждането и поддържането на устойчиви взаимоотношения с всички потребителски групи е приоритет на банката, а доказателство за това е завоюваната позиция на благонадежден сътрудник на бизнеса в страната, което рефлектира и в запазването на миналогодишната й позиция в сегмента на фирмените заеми.

Отличните резултати на институцията се дължат освен на умеенето й да съчетава обичаи с непрекъснато обновяване, само че и на прилаганите новаторски подходи към банковите артикули и услуги и методите на тяхното предложение, и фокусирането върху непрекъснато изменящите се потребителски настройки в онлайн-доминираното всекидневие.

Със своята политика, насочена към клиентите и модерните способи на банкиране в цифровата ера, банката непрестанно си слага нови провокации, с които се оправя сполучливо. През април тази година корпоративният уебсайт на компанията стана победител в категорията „ Банки “ в интернационалния конкурс на софтуерната компания Progress - „ Уебсайт на годината на Progress Sitefinity “ за 2017 година Голям триумф банката реализира и с платформата си за електронното банкиране ДСК Директ, която с изключение на с освежен дизайн, по-удобна навигация, улеснена функционалност и бързо деяние, може да се похвали и с 1 милион регистрирани консуматори.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР