Най-слънчевият сезон наближава, а с него и все по-голямото излагане

...
Най-слънчевият сезон наближава, а с него и все по-голямото излагане
Коментари Харесай

Споделете и спечелете: Започнахте ли да тренирате за лятото? Коя е най-проблемната ви зона?

Най-слънчевият сезон наближава, а с него и все по-голямото излагане на показ на тялото. Започнахте ли към този момент интензивно да упражнявате за лятото? Споделете с нас и може да спечелите книгата „ Париж “ от Едуард Ръдърфърд, Издателство: Еднорог.

Астрономическото лято стартира на 21-ви юни, което значи че до неговото начало има към месец. Разбира се, от време на време топлите дни с високи летни температури идват по-рано, различен път – по-късно. Едно обаче е несъмнено – лятото несъмнено наближава .

Вероятно доста от вас към този момент си вършат проекти къде ще почиват на море. Морето постоянно се свързва с пясъка и плажа, а те от своя страна – с разголеното тяло по бански .
Безспорно всяка жена желае да наподобява добре на плажа, само че какъв брой от нас фактически вършат нещо по този въпрос?
Обикновено малко преди лятото доста дами се подлагат на диети, с чиято помощ смъкват част от непотребните килограми. Други пък стартират да упражняват или упражняват даже по-усилено, в сравнение с нормално.

Истината е, че най-хубавият метод да влезете във форма за лятото, е като съчетаете подобаващ хранителен режим с по-интензивна подготовка . В идеалния случай тренировката би трябвало да тонизира цялото тяло и в същото време да натъртва повече на „ проблематичните зони ”.

За дамите най-често проблематичните зони са: стомах, дупе, бедра . Всяка дама сама може да реши от какви тренировки тъкмо се нуждае и какво би трябвало да направи, с цел да се радва на хубаво тяло за лятото.

Добрата вест е, че можете да упражнявате по разнообразни способи. Не е нужно даже да ходите на фитнес, в случай че сте задоволително съществени и изпълнявате извършения вкъщи. Все отново най-важното е да имате мотивация и да бъдете упорити с тренировките. Те сигурно ще ви се отплатят!
  Тази седмица ви питаме: Започнахте ли да упражнявате за лятото? Коя е вашата най-проблемна зона?
 
УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 18.04.2023 година до 23:59 часа на 24.05.2023 година

В играта вземат участие единствено правилните отговорите оставени в коментар под играта.

На 25.05.2023 година на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

 
►►►Победителят ще завоюва книгата
 Париж “ от Едуард Ръдърфърд, Издателство: Еднорог
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР