Най-скъпият защитник в света - Хари Магуайър, никога няма да

...
Най-скъпият защитник в света - Хари Магуайър, никога няма да
Коментари Харесай

Да те изберат за капитан, а ти да забравиш

Най-скъпият бранител в света - Хари Магуайър, в никакъв случай няма да не помни мача от Лига Европа сред неговия " Манчестър Юнайтед " и сръбския " Партизан " Белград. Не поради нежната, измъчена победа с 1:0 след дузпа, а тъй като за първи път изведе " алените дяволи " с капитанската лента.

26-годишният централен бранител обаче изглеждаше прекомерно неопитен за новата си роля и не помни, че би трябвало да замени флагчета с капитаната на " гробарите " и да участва на хвърлянето на монетата за избор на поле и топка.

Магуайър се бе върнал при съотборниците си, когато съдията Хавиер Естрада Фернандес стартира да го търси.

" MAGUIRE! " " HARRY! "

On his first appearance in European competition, Harry Maguire captains Man Utd...

And he forgot to stick around for the coin toss pic.twitter.com/eanTEx0ccM
— Football on BT Sport (@btsportfootball) 24 октомври 2019 година
Видео, публикувано от телевизия BT Sport демонстрира ясно по какъв начин реферът се оглежда за Магуайър, след което го вика по име.

По-късно бранителят се извини в " Туитър " за нелепата си неточност с думите, че " когато го е правил за последно, монетата се е хвърляла в центъра на терена ".

Last time I did this you did the coin toss in the centre circleIt’s been a long time. #LetMeOff #MUFC https://t.co/dvhPIoktMm
— Harry Maguire (@HarryMaguire93) 24 октомври 2019 година
Магуайър изведе " алените дяволи " с капитанската лента за първи път от идването си в отбора през лятото. Това бе негов 10-и мач с екипа на " Юнайтед ". Той трябваше да поеме лидерската палка в отсъствието на Ашли Йънг и Давид де Хеа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР