От малък се интересувам от политика, като седнем на вечеря

...
От малък се интересувам от политика, като седнем на вечеря
Коментари Харесай

Най-младият общински съветник: Мечтая да стана депутат

От дребен се интересувам от политика, като седнем на вечеря единствено за това се приказва. Това съобщи в изявление за " Важното, казано на глас " внукът на ромския водач Тома Томов - 18-годишният Косто, който е най-младият общински консултант, определен на изборите в неделя. Освен в локалния парламент в Мездра, той ще се приготвя за матури и абитуриентския си бал.

Желанието да оказва помощ на околните си, приятелите и съгражданите го подтикнало да се захване с политика от толкоз ранна възраст, стана ясно от описа му. Участието му в Общинския съвет ми дава опцията да пазя ползите на младежите в региона на спорта и културата, изяснява Косто Томов.

Политиката била съществена тематика за цялото му семейство всяка вечер, като седнели на масата. Дядото на Косто - Тома Томов, е бил два пъти депутат. От него получил цялостна поддръжка и най-хубавия съвет: " Да не се отхвърлям от започнатото ". Вече е решил, че ще кандидатства " Право " в Софийския университет. Това е наша фамилна специалност, изясни младият общински консултант.

По време на предизборната акция се срещнал с доста хора и дал доста обещания. Смята обаче, че ще успее да ги извърши. А по какъв начин ще се опази от изкушенията на властта: " Сигурен съм, че аз няма да се поддам на такива изкушения, не съм подобен човек ".

Не бил попадал на хора, които купуват или продават гласове. По малкия екран съм чувал за такива работи, само че това не е хубаво, индивидът, който ще е на власт, би трябвало да се избира от народа, изясни вижданията си най-младият общински консултант.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР