Най-скъпите коли в света за 2020 г. – автомобилът е

...
Най-скъпите коли в света за 2020 г. – автомобилът е
Коментари Харесай

Най-скъпите коли в света за 2020 г. – интересна Топ 10 класация

Най-скъпите коли в света за 2020 година – автомобилът е освен метод на напредване, само че и произведение на изкуството, настоящо десетилетия след производството му. Големи имена като Lamborghini, Aston Martin и Rolls Royce постоянно идват на доста високи цени и са предопределени единствено за богати колекционери, защото доста от техните бройки постоянно са разпродадени авансово. Докато множеството коли, изброени тук са недостъпни за множеството от нас, въпреки всичко е наслаждение просто да ги гледаме. Сега ще разгледаме кои са най-скъпите коли в света за 2020 година Насладете се на хубостта на тези хубавици!

10. Pagani Huayra BC – модел 2012 – 2.8 милиона $

Идвайки след Pagani Huayra, Pagani Huayra BC е най-скъпият автомобил Pagani, юридически в миналото. Кръстен е от благодарност към Бени Кайола, прочут италиански вложител с евентуално най-хубавата сбирка от Ферарита и доста непосредствен другар на Хорацио Пагани, този автомобил е приятност за феновете на детайлите на Пагани.

9. FERRARI PININFARINA SERGIO – модел 2013 – 3 милиона $

Първоначално показан като концептуален автомобил през 2013 година, в памет на умрелия наследник на създателя на Pininfarina – именитата италианска дизайнерска къща. Досега са направени единствено шест от тези коли, като по този метод се трансформират в едни от най-желаните. Това е един от най-скъпите модели на Ferrari юридически в миналото, който е основан на Ferrari 458 Spider.

8. ASTON MARTIN VALKYRIE – модел 2018 – 3,2 милиона $

Въпреки че към момента не е оповестена цена за този автомобил все още, специалистите го правят оценка на към 3,2 милиона $. Създаден под управлението на Анди Палмър, новият президент на Астън Мартин, предан на основаването на страхотни коли, този модел е актуализирана версия на остарелия Aston Martin-Red Bull AM-RB 001.

7. LIMITED EDITION BUGATTI VEYRON BY MASORY VIVERE – модел 2005 – 3,4 милиона $

Обновен четири пъти до момента от стартирането му през 2005 година, суперавтомобилът Bugatti Veyron е освен измежду най-скъпите коли в света, само че и един от най-бързите.

6. LYKAN HYPERSPORT – модел 2013 – 3,4 милиона $

Фаровете са направени от 240 броя 15-каратови диаманта, тогава учудва ли ви цената? Имат и LED чистачки, направени от 420 бр 15-каратови диаманта. Приличаща на бронирана кола с летящи порти и интериор напряко взет от научнофантастичен филм, тази суперкола е признак за кино лентата „ Бързи и гневни 7 “, а в действителност е основана за полицията в Абу Даби за техните патрулни отговорности!

5. MCLAREN P1 LM – модел 2013 – 3,6 милиона $

Това не е индустриален автомобил, това е повече или по-малко легална версия за обикновенните пътища на McLaren P1 GTR. Преобразена от английската компания Lanzante, която закупи истинския P1 основан от McLaren, този суперавтомобил е създаден да бъде в мозъците на подбрана група купувачи от Съединени американски щати, Япония, Обединеното кралство и ОАЕ.

4. LAMBORGHINI VENENO ROADSTER – модел 2013 – 4,5 милиона $

Създаден в чест на 50-ият рожден ден на компанията, „ Veneno “ безусловно значи отрова на испански, само че дизайнът не наподобява гибелен. Изглеждаща съвсем като извънземна галактическа капсула, тази кола може да доближи големи скорости и да вдигне 100 км в час единствено за 2,9 секунди!

3. Koenigsegg CCXR Trevita – модел 2006 – 4,8 милиона $

Най-скъпият автомобил за елементарните пътища в света, този суперавтомобил е затрупан с същински диаманти. Да, прочетохте това правилно. Въглеродните нишки в действителност са покрити с диамантена смола, напоена с прахуляк, наречена Koenigsegg Proprietary Diamond Weave. Тази технология трансформира влакната от обичайното черно до ослепително сребристо бяло, което прави каросерията на този автомобил известна в целия свят с неповторимия си дизайн и съвършенство.

2. Rolls Royce Sweptails – модел 2017 – 13 милиона $

Преди да ахнете от цената, обърнете внимание че тази кола не се предлага публично на пазара. Това е по този начин, тъй като е направена по рекомендациите на един съответен клиент, чието име компанията отхвърля да разкрие.

1. Bugatti La Voiture Noire – модел 2019 – 19 милиона $

Bugatti показа “La Voiture Noire ”, което в превод значи “черната кола ”, и е направена напълно от въглеродни нишки. Първият автомобил от лимитираната серия е продаден за 19 милиона $ на Фердинанд Пиех, някогашният шеф на VW group. Проектиран от Salome Etienne, той е въодушевен от своите прародители Veyron и Chiron, както и от модела Type 57SC Atlantic.

Ако желаете да разгледате още фотоси на тези вълнуващи коли, вижте галерията изпод. И не забравяйте да ни споделите коя суперкола най-вече ви подхожда.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР