Най-щастлив бил, когато бил най-беденМария Бешлиева е топ манекенка в

...
Най-щастлив бил, когато бил най-беденМария Бешлиева е топ манекенка в
Коментари Харесай

Плейбоят Христо Сираков 12 години не изневерявал на жена си

Най-щастлив бил, когато бил най-беден

Мария Бешлиева е топ манекенка в България и е към този момент омъжена с едно дете, когато се влюбват с Христо Сираков. Тя се развежда и дружно със Сираков отпътуват за Италия през 1990 година Сключват брак и имат една щерка Анна-Мария.

Сираков споделя, че най-бедните му години са били най-щастливите, тъй като двамата с Мария са били доста влюбени. И в продължение на 12 години е бил правилен на брачната половинка си, даже не е излизал без нея. Затова предприемачът споделя, че " има две лица ". Явно това на правилен и предан брачен партньор е познато единствено на някогашната му брачна половинка Мария. Той е безапелационен, че рядко позволява хора до себе си, има доста малко другари, а дами приятелки още по-малко.

Оказва се, че прякорът му Стоте манекенки идва от изявление на някогашната му брачна половинка в изявление са българска медия преди време. За страдание двамата се разделят преди години, а Мария към този момент има трети брачен партньор - италианец. Дъщеря им Анна-Мария скоро се е дипломирала в Лондон и по всичко персонални, че е наследила хубостта майка си.

После Сираков има връзка с манекенката Ирен Онтева, от нея има и наследник - Кристиян, който към този момент е на 17 години. Бизнесменът е прочут още с връзките си със Зара, Анна-Мария Чернева и други известни в България дами. Името му е свързвано и с Венета Райкова, само че и двамата отхвърлиха да са имали интимни връзки. Важно конкретизиране бе, че Христо Сираков е имал предпочитание да станат по-близки с известната водеща, само че тя е отказала и са останали другари.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР