Най-прекрасната приказка е тази, която децата откриват в природата. А

...
Най-прекрасната приказка е тази, която децата откриват в природата. А
Коментари Харесай

Ученици от спортното училище изработиха къщички за птици

Най-прекрасната приказка е тази, която децата откриват в природата. А природата през есента е богата на цветове, хрумвания и ентусиазъм. Това потвърдиха учениците от 5,6 и 7 клас на Спортното учебно заведение. Със забележително майсторство в часовете по технологии и изобразително изкуство те създадоха горски къщички и къщички за птиците.



Да обичаш природата не значи единствено да ѝ се любуваш. Трябва да се грижиш за птиците и растенията, да пазиш гората, да помагаш природата да се възобновява и чак тогава можеш да си удовлетворен от себе си. Идва зима и доста птици и животни ще имат потребност да се подслонят в студените дни и нощи. Такива къщички могат да оказват помощ.



А с цел да покажат, че освен се грижат за природата, само че имат и фикция и гений, учениците от Спортното учебно заведение трансфораха къщичките в творби на изкуството. Своите произведения учениците подредиха в галерия. Под управлението на своите учителки Ирина Цанева и Ваня Димитрова учениците демонстрираха, че имат въображение, че познават естествените материали и могат да творят хубост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР