Най-популярният пост, който обикаля мрежите през последните два дни е

...
Най-популярният пост, който обикаля мрежите през последните два дни е
Коментари Харесай

“Веднъж се живее..“, си каза Бил Гейтс и резервира апартамент във Велинград за Нова година

Най-популярният пост, който обикаля мрежите през последните два дни е " откъс " на Бил Гейтс, който решил, че един път се живее и по тази причина си запазил студио във Велинград за Нова година. Причината е оповестените новогодишни предложения на първокласен хотел в курортния град. 
Прочетете още
TrafficNews направи проучванe на пакетите, които курортите оферират при ранно записване. Оказва се, че цените на нощувките са скочили с малко над 15% спрямо миналогодишните оферти, както у нас, по този начин и в чужбина. 

В взаимозависимост от броя нощувки, предлаганите екстри и броя на туристите, пакетните услуги за Нова година в България варират от 700 до 10 000 лева Въпреки това ценовите пакети в чужбина за поредна година са доста по-достъпни за разлика от някои от препоръчаните такива у нас.

Най-предпочитана дестинация у нас за поредна година са планинските курорти, а най-висока цена държат офертите в Банско и Велинград. Пакетите в Пампорово също не отстъпват.

Пакетът за двойна стая в четиризвезден хотел в Банско за Нова година излиза приблизително към 700 лева . В цената са включени три нощувки, закуска и потребление на СПА центъра. Отделно се заплаща и кувертът за новогодишната нощ, който възлиза към 200 лева, а в случай че сте с дете, то би трябвало да доплатите близо 100 лева от горната страна.

Истински ни изненадват обаче цените във Велинград. Цената за три нощувки във Велинград и седем нощувки в Дубай е съвсем идентична. Почивка за двама в петзвезден хотел за четири дни във Велинград излиза близо 3,500 лева В цената са включени три нощувки, закуска и вечеря, както и потреблението на някои от екстрите в хотела. В някои от офертите, към цената е включена и жива музика, както и шампанско за новогодишната нощ. Ако желаете да се възползвате от ВИП-апартамента, то сумата, която би трябвало да заплатите за три нощувки е близо 8 000 лева .

В Пампорово междинната цена на две нощувки за двама е 600 лева и включват закуска и вечеря, музикалната шоу стратегия за новогодишната вечер.

По морето цените се задържат , като се оферират предложения на междинна цена към 500 лева на човек за три нощувки. В цената са включени новогодишна стратегия, меню включващо салата, главно, безалкохолно и 100 мл. алкохол.

Оказва се, че даже и в по-екзотичните дестинации като Малдиви, Бора Бора, Дубай и други топли места, се оферират в пъти по-достъпни предложения от тези във Велинград . Високите цени у нас провокираха вълна от реакции в обществените мрежи.

Ето част от мненията:

" Веднъж се живее.. ", си сподели Бил Гейтс и резервира апартамент във Велинград за Нова година ”. 

" Мислих за Нова година да отидем в Дубай, само че няма смисъл от такова пътешестване. Ще дадем още 1000 лева и ще идем във Велинград ".

А ето и на какви цени вървят офертите във Велинград:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР