Най-популярният футболен симулатор в света - FIFA 22, официално се

...
Най-популярният футболен симулатор в света - FIFA 22, официално се
Коментари Харесай

От женски футбол се интересуват едва между 3,3-4,2% от почитателите на FIFA 22

Най-популярният футболен симулатор в света - FIFA 22, публично се радва на голям триумф в международен мащаб, само че това надалеч не е с помощта на въвеждането на женския футбол в играта. По данни на PSNProfiles, представени от Hicomm, сред 3,3-4,2% от всичките притежатели на играта са се възползвали от тази опция.

Данните са взети от конзолите Xbox, PlayStation и Steam, като включително не влиза само Nintendo, защото платформата не поддържа опцията за „ награждаване “ на разнообразни характерни действия в компютърната игра.

Официално компанията EA Sports е продала над 9 млн. копия от симулатора за миналите 10 месеца, а изиграните футболни срещи наброяват над 460 млн.

До известна степен това дава отговор на въпроса - за какво женският футбол е по-нископлатен от мъжкия. Оказва се, че една от най-заклетите групи фенове на спорта има безапелационни желания. И въпреки всичко е редно да отбележим, че FIFA 22 предлага само опцията за игра с националните обединения при дамите, до момента в който при мъжете са налични са налични над 30 клубни шампионата с повече от 700 отбора в тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР