Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джайн,

...
Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джайн,
Коментари Харесай

Най-пълното дете в света отслабна с 65 кг

Най-пълното дете на света, момчето от град Делхи Михир Джайн, е отслабнало с 65 кг и за пръв път от няколко години е могло да излезе на улицата.

Момчето, което тежало 237 кг, към този момент стартира да се възвръща, след интервенция за слагане на байпас на стомаха, оповестява Daily Mail. 14-годишният Михир Джайн в този момент тежи 172 кг и може да се придвижва без непозната помощ.

 Индийчето се родило като всяко друго дете, само че апетитът му към пържената храна и газираните питиета го довел до наднормено тегло.

 На 8-годишна възраст лакомото момче към този момент тежало 80 кг. С годините Михир ставал все по-вял, а апетитът му растял, потреблението на нездравословни храни - също. Той все по-рядко ставал от леглото и през декември 2017 година бил изпратен в болница. Тогава тежестта му възлизало на 237 кг и индиецът бил разгласен за най-пълното дете на света.



Преди интервенцията по понижаване на стомаха момчето независимо отслабнало до 197 кг.

След интервенцията Михир споделя: "Това беше късмет за мен. Бях разчувствуван от това, което ще се случи. Нещата вървят доста добре и за пръв път от епохи чакам бъдещето с наслада. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР