Най-одумваната участничка от "Ергенът" Габриела Петрова се показа в прегръдките

...
Най-одумваната участничка от "Ергенът" Габриела Петрова се показа в прегръдките
Коментари Харесай

Габриела от Ергенът се показа в прегръдките на друг мъж

Най-одумваната участничка от "Ергенът " Габриела Петрова се появи в прегръдките на различен мъж, който няма нищо общо с Виктор Стоянов, за чието сърце се борят девойките от формата.

28-годишната русокоска от Сливница, която призна, че е меркантилна, и провокира дискусия с визията си, е на екзотична отмора с чужд юноша.

 undefined

Краят на риалити шоуто е надалеч, само че евентуално Габи не е спечелила сърцето на ергена Виктор Стоянов, щом се утешава с непознати милувки. Изкусителката е разгласила фотоси от Доминикана в края на предходната и началото на тази година, т.е. след края на предаването.

През последните дни русокоската е подложена на лавина от насмешки, защото сподели, че съгласно нея АЕЦ значи "авио електро централа ". Габриела беше съпоставена по визия и с ленивеца Сид от анимацията "Ледена ера ". Явно това й е пристигнало допълнително, защото 28-годишната госпожица реши да се отбрани.

 undefined

Борещата се за сърцето на ергена беше предпазена и от майка й. "До всички мои другари от фейсбук, това е щерка ми Габриела, тя взе участие в "Ергенът ", тъй като обича да се забавлява, тя е най-откровеният, занимателен, виновен и правилен човек, който познавам, и всеки, който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на злобарите, че я вършат известна! ", написа Димитрина Борисова.

Наши източници настояват, че скандалната Габриела към този момент не е гадже на въпросния господин, с който е прекарала повече от добре на екзотичната отмора в края на предходната година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР