Най-очакваният български филм за 2022 година е невероятната черна комедия

...
Най-очакваният български филм за 2022 година е невероятната черна комедия
Коментари Харесай

Българите по света гледат Жълт Олеандър

Най-очакваният български филм за 2022 година е невероятната черна комедия " Жълт Олеандър ", който от през днешния ден е разполагаем за българите в чужбина в платформата Neterra.TV+.

Любителите на модерно българско кино могат да го гледат незабавно с български дублаж, както и със надписи на британски и български език. С изключение на България, продукцията е налична от всяка точка на света, през всяко устройство. Филмът може да се гледа без абонамент, като за задачата киноманите си купуват билет за наем.

 

Главните функции в " Жълт Олеандър " са поверeни на обичаните български артисти Китодар Тодоров, Стефани Ивайло, Мариан Вълев, Леонид Йовчев, Елени Дикидис, както и на италианския артист Лука Гобо. Главен оператор на кино лентата е международно известният Торстен Липсток. Продуцент е Николай Мутафчиев (Премиер Студио), а режисьор е Лъчезар Аврамов, който е прочут като режисьор на " Снимка с Юки " (2019) и " Петък тъкмо в пет " (2015-2021).

 

 

Николай Мутафчиев е продуцент на " Още една фантазия " (2012), " Рая на Данте " (2021), " Петък тъкмо в пет " (2015-2021) " Копче за сън " (2022) и други. Сценарият на кино лентата е дело на Димитър Стоянович, който феновете свързват с редица документални и игрални филми, в това число " Снимка с Юки " и други

Сюжетът на " Жълт Олеандър " споделя за това какво включва съвършеният проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел - красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща, която би трябвало да реши всичко. В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които объркват всичко.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР