Най-новото попълнение на Милан - Рубен Лофтъс-Чийк даде първото си

...
Най-новото попълнение на Милан - Рубен Лофтъс-Чийк даде първото си
Коментари Харесай

Лофтъс-Чийк е впечатлен от първите си дни в Милан

Най-новото попълнение на Милан - Рубен Лофтъс-Чийк даде първото си изявление като футболист на " росонерите ". Той изрази своята наслада от опцията да играе за миланския гранд и призна, че неговият някогашен съотборник в Челси Фикайо Томори е повлиял на решението му да премине на " Сан Сиро ".

" Специално възприятие е да стартира нова глава в кариерата ми. Прекарах 20 години от моя живот в Челси. Така че за мен този миг е специфичен, тъй като най-сетне напущам клуба и стартирам нов интервал в живота ми. Невероятно е да бъда част от Милан. Ще имам опцията да играя на " Сан Сиро " за този голям клуб с история и редица митове. Затова за мен е чест да нося тази фланелка. Следя Милан най-много откогато Томори пристигна тук. Мисля, че той е страховит образец.

Фик опита ново предизвикателство отвън Англия и се показва много сполучливо. Триумфът му със Скудетото и като цяло триумфите му с клуба ме въодушевиха и аз да дойда тук. Двамата с Фикайо сме играли дружно в академията на Челси, тъй че ще бъде отлично да сме съотборници на " Сан Сиро ". Разговарях много с него през последните няколко месеца. Когато новината първо се появи в пресата, той ме попита дали в действителност пристигам. Понякога ми беше мъчно да приказвам с него в елементи, само че щом договорката беше реализирана, започнах да го подпитвам за клуба и за живота на играчите. Той ми сподели, че в случай че дойда, ще усетя какъв брой са огромни клубът и неговата история, както и какво значи да играеш за Милан ".
 Милан и Виляреал в договаряния
Милан и Виляреал в договаряния

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР