Най-новото попълнение на Левски - Живко Миланов, призова през пролетта

...
Най-новото попълнение на Левски - Живко Миланов, призова през пролетта
Коментари Харесай

Миланов: Всяка година големи обещания и накрая нищо, дайте да тръгнем по-скромно

Най-новото попълнение на Левски - Живко Миланов, прикани напролет сините да тръгнат с по-скромни приказки и да се види на терена кой защо ще се бори.

" Винаги с положителни усеща се връщам. Доста години от моя живот са прекарани тук. Тук започнах и моята кариера. Винаги, когато се връщам насам, спомените постоянно са положителни. В Левски постоянно са били високи задачите. Доста години убягват от нас, тъй че се стремим да играем до дъно. Тази година много точки изостава Левски, само че каквото мога да дам, съгласно мен Левски ще играе постоянно до края. Това мога да обещая на почитателите и дано забележим най-после какво ще се получи.

Познавам една част от играчите, българите, играли сме много години в националния тим. Познавам и Георги Дерменджиев. Един умел треньор, потвърден. Доказал е в годините, че знае по какъв начин се става първенец, по какъв начин се играе в Европа. Това е значимо за Левски. Кондиционно съм добре. Не съм играл близо към този момент месец и половина, само че упражнявам обикновено и съм подготвен.

Не желая да давам огромни обещания, дано първо да си свършим работата на терена и към този момент с времето ще забележим какво ще се получи. Ще се борим постоянно до дъно, това мога да го обещая. Доста години Левски не е първенец. Всяка година огромни обещания и най-после нищо. Дайте да тръгнем по-скромно и да демонстрираме на терена, а освен на думи ", сподели Живко Миланов пред " Левски ТВ ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР