Най-новото попълнение на Левски Дарлан е сред 22-мата картотекирани за

...
Най-новото попълнение на Левски Дарлан е сред 22-мата картотекирани за
Коментари Харесай

Потвърдено: Левски картотекира Дарлан за Европа

Най-новото попълнение на Левски Дарлан е измежду 22-мата картотекирани за мачовете с израелския вицешампион Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Бразилският халф заема мястото на Ноа Сонко Сундберг. Централният защитник беше продаден на Лудогорец.

Отново в листата от играчи на Николай Костов е попаднал трайно контузеният Билал Бари. Сред картотекираните е и Нейтън Олдър, който не попада в проектите на старши треньора и даже не бе част от летния предварителен лагер в Правец.

Там са и бранителите Жереми Петрис и Кристиан Димитров, въпреки че имат минимални шансове да играят в първия мач, плануван за четвъртък от 20:30 часа българско време в Израел.

Десният краен защитник получи травма още в 3-тата минута в Пловдив против Локомотив, а тази заран е минал незабавни проучвания на ядрено-магнитен резонанс.

Те са посочили, че Петрис се е разминал с тежка контузия, само че все пак травмата му не е безобидна. Със сигурност лекарският щаб на Левски ще взема решение до последно, без да рискува здравето на футболиста.

Ситуацията с Кристиан Димитров е малко по-обнадеждаваща. Централният защитник пропусна последните два мача на „ сините “, откакто се контузи против Локомотив София. Шансовете му за присъединяване в гостуването на Апоел Беер Шева са малко по-големи от тези на Петрис.

Отборът на Левски лети с под наем полет за Израел в сряда рано сутринта.

ЕТО И ГРУПАТА НА „ СИНИТЕ “ ЗА ЕВРОПА:

ВРАТАРИ : Пламен Андреев, Николай Михайлов;

ЗАЩИТНИЦИ : Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Цунами, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Кристиан Димитров;

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ : Нейтън Олдър, Андриан Краев, Ивелин Попов, Илиян Стефанов, Асен Чандъров, Асен Митков, Дарлан, Асими Фадига;

НАПАДАТЕЛИ : Роналдо, Рикардиньо, Джавад Ел Джемили, Уелтон, Билал Бари, Марин Петков;
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР