Най-новият представител на серията Samsung Galaxy S10 Lite вече се

...
Най-новият представител на серията Samsung Galaxy S10 Lite вече се
Коментари Харесай

А1 пуска в продажба Samsung Galaxy S10 Lite и Samsung Galaxy Note10 Lite

Най-новият представител на серията Samsung Galaxy S10 Lite към този момент се предлага в комерсиалната мрежа на А1 и в онлайн магазина А1.bg, а Samsung Galaxy Note10 Lite ще се появи в продажба по-късно тази седмица. Те ще бъдат на цени от 36,99 лева./месец за S10 Lite и 35,99 лева./месец за Note10 Lite с проект A1 ONE Unlimited 5XL.

Въпреки обозначението Lite, смарт телефоните впечатляват със своите благоприятни условия за работа с доста приложения по едно и също време, фотоси, видео, дълготрайност на живота на батерията и огромния потенциал за предпазване на данни. Едно от основните преимущества и на двата смарт телефона е 4500 mAh умна батерия и супер бързо 25W зареждане. Благодарение на това зареждането става супер бързо – единствено за 1 час и батерията може да издържи до 2 денонощия. А според от ежедневните способи на приложимост, усъвършенства потреблението на сила, като затваря рядко употребяваните приложения.

Друга основна характерност обща и за двата модела е технологията Game Booster, която се приспособява към характерните способи на приложимост на ползвателя, с цел да усъвършенства температурата, батерията и паметта, и по този метод игрите минават на последващо равнище.

Samsung Galaxy S10 Lite е с 6.7 инчов Инфинити-О екран, грациозен дизайн със заоблени ъгли и се предлага в зашеметяващия цвят черна призма. Той впечатлява с 48-мегапикселова съществена камера за фотоси във висока резолюция и денем и през нощта, която също разполага с благоприятни условия за цифрово доближаване на облика. Ултраширокоъгълната камера е с обсег 123 градуса и е подобаваща за снимане на пейзажи, а предната камера е с 32MP и улеснява селфитата. Super Steady OIS камерата разрешава по-широк ъгъл на промяна, който дава опция да добавите непоклатимост и UHD качество на видео и фотоси при едва осветяване. Потребителите могат да превключат на Super Steady Mode за фотоси в придвижване.


Интересна характерност е, че Galaxy S10 Lite разполага също и с Audio Zoom микрофон, който дейно се насочва и усъвършенства звука в действително време до момента в който приближавате и отдалечавате. Samsung Galaxy S10 Lite улеснява потребителите със своите вградени принадлежности за редактиране на видео.

Galaxy S10 Lite комбинира бърз осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 855. Благодарение на него потребителите могат да правят доста действия по едно и също време. Galaxy S10 Lite е с 8GB RAM, 128GB вътрешен потенциал за предпазване, който може да се надгради с microSD карта с потенциал до 1TB.

Най-краткото определение за Samsung Galaxy Note10 Lite би било – мощен като компютър. Мощността на Note10 Lite идва от 10 nm осемядрен процесор Exynos 9810, в композиция с 6GB RAM памет и 128GB пространство за предпазване, което може да се надгради с до 1TB благодарение на microSD карта. Моделът тежи единствено 199 грама и е с грациозен дизайн от стъкло, метал и 3D блестяща пластмаса, с гладки извивки за по-удобен захват. А Инфинити-О екранът му е с диагонал 6.7 инча и има вграден датчик за пръстови отпечатъци. Предлага се в цветовете сребърно зарево, черно зарево и алено зарево.


Потребителите на Note10 Lite могат да редактират своите видеоклипове още по-прецизно, с помощта на интелигентната химикалка S Pen, която е присъща за Samsung Galaxy Note и извършва функционалностите и на дистанционно управление. Същевременно тя обезпечава опция потребителят постоянно да е подготвен за мемоари и дава независимост на творчеството. S Pen се зарежда извънредно бързо, като би трябвало да бъде сложена в смарт телефона единствено за 40 секунди, с цел да може да работи в продължение на половин час.


Note10 Lite е с професионална камера, с която потребителите могат да употребяват фокус онлайн и оптимизатор на подиуми, двукратно оптично нарастване и нощен режим, а предната камера на смарт телефона е с 32МР. С камерите може да се контролира замъгляването, да се прибавят боке и специфични резултати, с които видеоклиповете наподобяват също толкоз зашеметяващо, колкото и фотосите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР