Най-новият филм на Виктор Божинов е Бягство“. Това е третият

...
Най-новият филм на Виктор Божинов е Бягство“. Това е третият
Коментари Харесай

Новият филм на Виктор Божинов "Бягство" тръгва по кината

Най-новият филм на Виктор Божинов е „ Бягство “. Това е третият му пълнометражен филм след „ Възвишение “ и „ Голата истина за група Жигули “. Зрителите ще могат да го видят в кината от 11 май.
" Историята пристигна посредством покана от продуцентите  - Галя Тонева и Кирил Крилов да прочета един сюжети на Деляна Манева . С Дeляна Манева се познаваме от преди този момент, само че аз не знаех, че те готвят подобен план ", сподели за БНР Виктор Божинов.

Филмът е сниман в Родопското село Чамла, което е най-високото село в България на 1650 м. надморска височина. 

" Аз по принцип Чамла я зная и преди този момент съм ходил там ", добави за предаването " Закуска на тревата ", сподели за предаването " Закуска на тревата " Виктор Божинов.  

" Бягство “ е определян жанрово като трилър, сюжетът е дело на Деляна Манева, която стои и зад сюжета на „ Мисия Лондон “. Филмът споделя за опълчването и борбата на две радикално разнообразни групи младежи. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите ръководят комуна за наркозависими. Александър Кендеров прави дебюта си в игралното кино с този филм, в който вземат участие още одобрени към този момент имена като Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева.  

Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР