Най-новата версия на мобилното приложение MyTelenor предлага изцяло обновени разплащания

...
Най-новата версия на мобилното приложение MyTelenor предлага изцяло обновени разплащания
Коментари Харесай

Теленор обнови плащанията през приложението MyTelenor

Най-новата версия на мобилното приложение MyTelenor предлага напълно актуализирани разплащания с дебитна или кредитна карта. Клиентите на Теленор могат елементарно, бързо и комфортно да платят своята сметка, сметката на различен потребителски номер или да заредят номер, употребяващ предплатените услуги на оператора.
При заплащане, потребителите могат да изберат да запазят картата, с която заплащат, тъй че да могат да я употребяват още веднъж за последващи заплащания. Клиентите, които изберат да запазят данните за картата си, получават и опция за автоматизирано заплащане на месечната им сметка през приложението. Всички консуматори имат достъп до цялостната история на своите сполучливи и несполучливи заплащания в секция „ История “.
Потребителите на MyTelenor могат също елементарно да платят сметката на различен потребителски номер, както и да открият потребителския номер на свои другари и родственици. За задачата те би трябвало да вкарат телефонния номер и рождената дата на титуляра по съответния контракт. MyTelenor разрешава запазването и именуването на потребителски номера за по-лесни следващи заплащания.
Картовите заплащания в MyTelenor са вероятни с карти Visa и Mastercard. Всички нови варианти за разплащане са налични през меню „ Плащания “ в приложението MyTelenor версия 2.6.0.
e гратис приложение на Теленор за Android и iOS, което разрешава на клиентите на оператора елементарно и комфортно да наблюдават своето ползване и разноски, да заплащат своите месечни сметки и да задействат разнообразни услуги. Те могат също да ревизират фактурите си до шест месеца обратно, да смъкват като PDF подробна разпечатка на своето ползване, както и да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и други услуги.
Повече информация е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР