Най-новата песен на музиканта Любо Киров ще се казва Говоря

...
Най-новата песен на музиканта Любо Киров ще се казва Говоря
Коментари Харесай

Любо Киров подготвя нов албум, а нaй-новото парче в него ще се казва "Говоря ти сериозно"

Най-новата ария на музиканта Любо Киров ще се споделя " Говоря ти съществено ". Тя е и втори сингъл от албум, който той се надява да издаде скоро. В парчето се приказва за разликите сред хората, които в действителност ни вършат по-добри.

" Мисля, че този албум ще се усети на две елементи - в случай че първоначално го има тъжното от пандемията, то от средата натам ще има повече наслада и светлина. "

Любо Киров е възобновил музикалните си участия след строгите ограничения, свързани с пандемията от COVID-19, и му следва лято с доста турнета в разлини градове на България.



Последната му ария се споделя " Целуни ме ".

" Рефренът с " Утре може да ме няма " малко хваща за гърлото. Текстът може би идва леко допълнително като конвулсия на сантимент. Но си споделих, че щом това ми е минало през главата, по този начин ще го оставя. Отдавна не се интересувам дали парчето е радостно, бързо, или постепенно. Или го има и минава през теб, или по-добре не го изкарвай. " - споделя той в преаването COOLt.

Във видеото към песента вземат участие разнообразни артисти: " Гледам аз да не играя толкоз доста, а да давам късмет на тези, които го заслужават. Тук се включват Боян Арсов и Стефания Кочева - страхотни млади артисти с предупреждения да станат огромни в това, което вършат. "

Вярва ли Любо в Бог и за какво счита, че би трябвало да му се благодари, когато човек е щастлив - четете на Ladyzone.bg.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР