Най-новата клюка, която разбуни духовете, е любовната история между българската

...
Най-новата клюка, която разбуни духовете, е любовната история между българската
Коментари Харесай

Андреа намери любовта в Истанбул

Най-новата клевета, която разбуни духовете, е любовната история сред българската поп фолк певица Андреа и турския артист Емре Йозмен, разпалена по време на фотосите на нейния финален интернационален план.

Искри, пристрастеност и конспирация – това са думите, които разказват връзката сред Андреа и Емре Йозмен. Слуховете за тяхната сантиментална връзка започнаха да циркулират още по време на фотосите на клипа към песента „ Miss Me When I’m Gone “ в Истанбул.

Песента, която беше показана на рождения ден на Андреа на 23 януари 2024 година в столичен първокласен ресторант, към този момент не е единствено музикален шлагер, само че и катализатор на новата любовна история.
Обгърнати в тайнственост и спекулации, Андреа и Емре остават в центъра на вниманието. Въпреки че наличието на Емре на празненството в ресторанта не е доказано, почитателите и медиите са на нокти, следейки всяко споделено стори, пост или коментар в обществените мрежи на Андреа и Емре.

Тази история за любовта, зародила в света на киното и музиката, се трансформира в съществена тематика в обществените мрежи и таблоидите. Слуховете се разрастват, до момента в който Андреа и Емре не престават да пазят своя персонален живот в загадка. Дали това е същинската обич на Андреа, остава тайнственост. Едно е несъмнено – ползата към тяхната връзка прибавя още едно измерение към триумфа на плана „ Miss Me When I’m Gone “ и притегля още повече внимание към надарената българска певица.

Докато двамата влюбени пишат личната си история, ние можем да се насладим на видеото:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР