Най-новата инициатива на един от водещите онлайн търговци в региона

...
Най-новата инициатива на един от водещите онлайн търговци в региона
Коментари Харесай

eMAG стартира трансгранична програма за български предприемачи

Най-новата самодейност на един от водещите онлайн търговци в района обезпечава елементарен и интегриран достъп до над 5 милиона евентуални клиенти в eMAG Marketplace Румъния и евентуален достъп до 19 милиона население 

С непрекъснатия си блян да спомага на локалните бизнесмени да реализират триумф в цифровата стопанска система и да подтиква дейно развиването на електронната търговия в района eMAG към този момент предлага още една алтернатива за отключване на капацитета на трансграничните онлайн продажби. Новата стратегия разрешава на българските търговци в платформата елементарно и професионално да разширят бизнеса си в eMAG Marketplace Румъния, като по този метод получават конкурентно преимущество, построяват интернационална потребителска база и поставят основите за дълготраен триумф на бизнеса им. С над 5 милиона клиенти eMAG Румъния е един от значимите фактори в електронната търговия в района – от над 20 години румънците познават онлайн платформата, която беше отличена за най-ценен румънски бранд през 2022 година от Brand Finance*.

„ Международната агресия е значима стъпка за всяка компания и включвайки се в трансграничната ни стратегия, българският бизнес може съвсем незабавно да се нарежда в прилежаща Румъния, с население от над 19 милиона души. Това е отлична опция за локалните търговци да се възползват от технологията и стратегиите, които сме създали, с цел да помогнем за растежа им, и да употребяват оптимално опциите, които електронната търговия дава в целия район “, сподели Силвиу Гугуи, шеф eMAG България.

eMAG деликатно са анализирали и адресирали характерните провокации, идващи с трансграничното разширение на онлайн продажбите, като езикова преграда, куриерски услуги и обслужване на клиенти, логистика и фулфилмънт, регулации. В новата им стратегия са интегрирани решения, които ще оказват помощ на българските бизнесмени да менажират тази значима стъпка, извеждаща бизнеса им на напълно ново равнище.

Документацията на всички възможни артикули в портфолиото на българските търговци, участващи в трансграничната стратегия eMAG, може да бъде преведена автоматизирано безплатно; на търговците ще бъде възложен лист с трансгранични куриерски компании, интегрирани в платформата eMAG Marketplace България, които могат да доставят от техния склад до краен клиент в Румъния; и обслужването на клиенти се дава от eMAG на румънски език, до момента в който българските търговци получават подпомагане на български в центъра за известия.

За по-нататъшно улеснение на процеса, eMAG Румъния ще сътвори сметки в своя Marketplace за участващите български търговци и ще подписа контракти с тях – като даде лесни стъпки, които да следват, с цел да се записват за достъп до новия пазар. Информацията сред платформите ще бъде синхронизирана, тъй че всички елементи и принадлежности да са налични на едно място.

С вложения в интернационална агресия на стойност шест пъти повече от миналата година, ориентирани към логистика, възстановяване на услуги и нашарване на офертите, на групово равнище eMAG удостоверява своя ангажимент и доверие в капацитета на района.

В България eMAG оперира от 11 години, през които влага в услуги с добавена стойност, предопределени да оказват помощ на клиентите да икономисват време и пари. eMAG Marketplace България дава на повече от 8000 Marketplace търговци канал за продажби в страната и чужбина, достигайки до милиони евентуални клиенти.

 

* Brand Finance прави оценка силата и цената на повече от 5000 световни марки всяка година. Повече за класацията за Румъния за 2022 година можете да намерите на задграничния уебсайт:  https://brandirectory.com/rankings/romania/, а за методологията тук: https://brandirectory.com/methodology

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР