Най-новата драма на Netflix със сигурност развълнува езиците - най-вече

...
Най-новата драма на Netflix със сигурност развълнува езиците - най-вече
Коментари Харесай

The Kitchen on Netflix вижда как Иън Райт впечатлява фенове и критици с класен актьорски дебют

Най-новата драма на Netflix сигурно развълнува езиците - най-много за това какъв брой добър се оказа един някогашен футболист в актьорската игра.

Телевизионният състезателен специалист и някогашен нападател на Арсенал и Кристъл Палас Иън Райт се трансформира в нещо като интернет сензация с ослепителната си роля в The Kitchen. Действащ в антиутопичния Лондон от близкото бъдеще, задълбочаващата се бездна сред имащите и бедните тласна обществото до ръба на революция.

В центъра е титулярната Кухня, наподобяващо на сиромашки квартал неразрешено жилище имение, което е дом на най-бедните поданици на града. Без обществени жилища, за които да приказваме, това в действителност е „ подслон за последна спирка “ – и тънещ в принуждение и брутални полицейски набези.

Изправени пред надвисналата опасност от изпъждане, жителите стартират да се барикадират, което въодушевява Изи (Кейн Робинсън), уединен жител в Кухнята, да сформира проект за бягство. Пътят му се пресича с Бенджи (Джедая Банерман), 12-годишно дете, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР