Най-новата депутатка от Воля Елена Аксиева, която развълнува мъжката част

...
Най-новата депутатка от Воля Елена Аксиева, която развълнува мъжката част
Коментари Харесай

Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки

Най-новата депутатка от " Воля " Елена Аксиева, която развълнува мъжката част от пленарната зала с появяването си и още повече - публиката, към този момент със фотосите си по долни дрехи и жартиери, съобщи, че в никакъв случай не е работила като модел. Тя към този момент е член на комисията по обучение в Народното събрание. Въпросните фотоси били правени преди десетина години и то театралничила на благосклонност на известни фотографи, по другарски и без възнаграждение. Това описа Аксиева в " Лице в лице " по БиТиВи.

Не мисля, че има нещо неприятно в това, сподели депутатката за фотосите по дантели и жартиери. И добави, че доста хора се снимат и по бански, а това не прави усещане, тъй като фотосите им не са обществени.

На въпроса в коя роля избира да се вижда, депутатката на Марешки отвърна, че най-близо до сърцето й е тази на бизнесдама. Аксиева разгласи още, че сама е избрала да стане член на комисията по обучение в Народното събрание, тъй като това е тематиката, която я вълнува, като майка на две деца.

Образованието би трябвало да е приоритет на страната, сподели атрактивната парламентаристка, като в същото време разгласи противоречие с Истанбулската спогодба и плануваното в нея образование на деца в разчупване на стандарта още от най-ранна възраст.

Има напън от Европейски Съюз за приемането на конвенцията, откри още Елена Аксиева, като уточни, че не го приема и добави, че ние си имаме закон от 2005 година, който просто би трябвало да се усъвършенства. Темата за домашното принуждение Аксиева е приела като една от дилемите си, по които работи още преди да стане народен представител. Аксиева работи върху промени, които да разрешат криминализирането на домашното принуждение.

Тя цитира отговор на нейн въпрос към вътрешния министър, от който излиза наяве, че единствено в Софиясъдът е издал заповеди за отбрана на 351 потърпевши дами през 2017. Истинската статистика обаче не се знае, тъй като няма осведомителна система, която да регистрира общо всички случаи на домашно принуждение, установи Аксиева.

Атрактивната депутатка на Марешки бе запитана и дали като член на просветната комисия възприема проучването на комунизма в учебника за 10 клас. Дамата отвърна, че историците би трябвало да се съсредоточат върху учебниците, а историята на България би трябвало да се учи такава, каквато е, а не да се пречупва през призмата на оня, който ръководи сега. А който желал да разбере по какъв начин е било, можело да пита баба си и дядо си.

Елена Аксиева влезе в Народно събрание като народен представител от Пловдив, само че се отхвърли поради напреднала бременност, а се закле преди седмици на място на напуснала колежка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР