Най-натовареният пункт за Гърция е в окаяно състояние. От това

...
Най-натовареният пункт за Гърция е в окаяно състояние. От това
Коментари Харесай

Най-натовареният ни пункт с Гърция в окаяно състояние

Най-натовареният пункт за Гърция е в окаяно положение. От това се оплакаха водачи на камиони, на които постоянно се постанова да чакат с часове на "Кулата”- "Промахон”, осведоми Нова теленизия. Ремонт не е юридически от години, а от Агенция "Митници” дават обещание това да се случи допустимо най-скоро.

Проблемите на "Кулата” стартират на метри от пункта. Неасфалтирани сектори посрещат водачите още в самото начало. А дупките ги изпращат до края на пункта. Сградите и оборудванията на пункта също са остарели. Ремонт не е юридически от години, а отпадъци могат да се видят на всички места. И от двете страни на пункта има тоалетни. Отвън огромни и прилични, само че вътре никой не смее да припари.

От Агенция "Митници”, станали стопани на пункта преди повече от година, са безапелационни, че ремонтът е належащ. Това обаче няма да стане скоро, защото към момента се чака да бъде оповестена социална поръчка за изцяло поддържане на съвсем всички ГКПП-та в страната. Това би трябвало да се случи до края на годината.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР