Най-натоварената пешеходна пътека в света е истинска картина на лудостта,

...
Най-натоварената пешеходна пътека в света е истинска картина на лудостта,
Коментари Харесай

Вижте кое е най-натовареното пешеходно кръстовище в света

Най-натоварената пешеходна пътека в света е същинска картина на лудостта, суетата и пъстротата, по тази причина не е извънредно, че постоянно въодушевява художници и фенове.

 

Най-натовареното пешеходно кръстовище в света се намира в токийския квартал Шибуя, в който се намират доста забележителности, само че и места на модерната и поп културата, които би трябвало да се видят, по тази причина е прието и за място на трогателен нощен живот, място, където хората идват, с цел да се покажат и да бъдат видени, заяви телевизия N1.

Но самата висока активност на кръстовището се дължи на една от най-натоварените железопътни гари в света, от която на процедура се излиза на това кръстовище. Това е гара Шибуя, мястото, където световноизвестното куче акита Хачико всеки ден чакало стопанина си да слезе от влака 10 години след гибелта му.

 

 Добави изложение

 
2 500 души минават на зелена светлина
 

Повече от 2,5 хиляди души минават през пешеходната пътека в квартал Шибуя за един " зелен " период, а за един ден броят им нараства до 1 млн. и повече. Самият пешеходен преход пресича 10 платна за придвижване, пет големи пешеходни пътеки вид " зебра " свързват най-натоварените места в този многолюден и съвременен регион, а пътят на пешеходците се демонстрира от големи екрани, които са синхронизирани с всеки преход и в допълнение предизвестяват пешеходците за червен или зелен светофар, а на други знаци са изписани информации и вести като да вземем за пример прогнозата за времето.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР