Най-накрая! В България го разкрихме преди 6 години“, написа волейболната

...
Най-накрая! В България го разкрихме преди 6 години“, написа волейболната
Коментари Харесай

Любо Ганев след уволнението на Радо Стойчев в „Модена“: Тук го разкрихме преди 6 години

„ Най-накрая! В България го разкрихме преди 6 години “, написа волейболната легенда и вицепрезидент на родната федерация Любо Ганев във Facebook след новината за уволнението на Радостин Стойчев от италианския „ Азимут “ (Модена). Българският експерт бе свален от поста си след протест на играчите по време на телевизионно изявление.

„ Радостин употребява думи, които наскърбяват хората “, съобщи Нгапет по време на изявлението, на което трябваше да е единствено с бразилския разпределител Бруно Резенде, само че за изненада на телевизионния екип беше дошъл целият отбор.

„ Няма потребност да сме другари, само че най-малко би трябвало да има някакво доверие и преданост “, добави Бруно.

След изявлението от управлението на клуба оповестиха, че уволняват българина. Това се случва седмица след отпадането на отбора от „ Кучине Лубе “ (Чивитанова) на полуфиналите на италианската Серия „ А “.

Стойчев бе в отбора от предишното лято и от него се очакваше да построи хегемон на Ботуша по сходство на „ Тренто “, с който завоюва 12 трофеи на Италия и 4 в Шампионската лига. През декември обаче треньорът влезе в спор със звездата Ървин Нгапет. Французинът разгласи, че напуща отбора в посока съветския „ Зенит “ (Казан), защото някогашният селекционер на България имал контракт за още 2 години.

Президентката Катя Педрини пое виновността за невиждания скандал.

„ Съжалявам за Радо, може би клубът, който ръководя, не бе в положение да му помогне да разбере докрай действителността в Модена – гласи част от писмо на Педрини, оповестено в обществените мрежи. – Със сигурност това е моя виновност. Съжалявам за играчите. Може би трябваше да ги послушам преди неуместния завършек. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР