Най-накрая пролетта настъпи, а с нея пристигнаха и актуалните модни

...
Най-накрая пролетта настъпи, а с нея пристигнаха и актуалните модни
Коментари Харесай

Бродерията – един от последните модни трендове на 2021 година

Най-накрая пролетта настъпи, а с нея дойдоха и настоящите фешън трендове за топлите дни на 2021-ва година.

Знаете добре, че нормално, пролетните трендове се застъпват с тези за пролетта, тъй че нищо не ви пречи да напазарувате по-мащабно и да си купите нещо и за лятото.

Между другото, много забавна е стилната наклонност с бродерия тази пролет. Тя ще е извънредно приятна и лесна за комбинации и през лятото. Ето няколко съвета, хрумвания и обяснения за бродерията, която ще е на фокус напролет на 2021 година.

Пълна бродерия от горе до долу

Става въпрос за необятни туники или дълги публични рокли, които напълно ще са направени от бродерия. Те ще са в нежни женствени цветове, а също така ще излъчват високо качество под мотото „ не на бързата мода “ и ще прокламират концепцията за хендмейд неповторимите артикули. Особено доста ни харесват и гащеризоните от бродерия, които назад на роклите и туниките, са по-скоро в наситени и тъмни нюанси.

Бродерия със смисъл

Големите фешън марки изнесоха и първите си спортно-елегантни облекла като тениски и спортни комплекти с бродерия в бохо чик и ретро жанр. Това са супер забавни модели, които ще срещнете и по моловете и  бутиците у нас. И даже да не ви се дават доста пари за една тениска, когато тя е с бродерия, нещата като че ли се трансформират, нали?

И последно – бродерия по чантите и обувките

Съвършената направа на една чанта нормално си проличава точно по нея – бродерията или финото лого, което в никакъв случай не е лепено, а избродирано. Е, тази година ще забележим и много обувки в този жанр, изключително маратонките и кецовете за ежедневна приложимост. Те ще следват линията на приказните герои, детството и въобще по-момичешките осъществявания, които можете да носите без значение от възрастта си, тъй като в последна сметка е значимо на какъв брой се чувствате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР