Най-младият председател на Общински съвет в Югозападна България, Вилимир Александров

...
Най-младият председател на Общински съвет в Югозападна България, Вилимир Александров
Коментари Харесай

Най-младият председател на Общински съвет – Вилимир Александров вдъхнови дванадесетокласниците от Симитли, разказвайки им за своето първо работно място

Най-младият ръководител на Общински съвет в Югозападна България, Вилимир Александров се срещна с бъдещите зрелостници от 12 „ А “ и 12 „ Б “ клас на Средно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ – Симитли с класни ръководители Вяра Боянска и Гергана Янчова.

Поводът бе новаторски тип „ Час на класа “, в границите на който учениците се срещат с съумели хора от Симитли или такива, приключили локалната гимназия. Темата на диалога сред ръководителя и зрелостниците бе „ Моето първо работно място. Вдъхновяващия образец “.

Срещата е проведена по план „ Моето първо работно място “, по който работят двамата класни ръководители. Председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров бе поканен като външен преподавател.

В рамите на срещата си с дванадесетокласниците той описа за първата си работа и какво въздействие е оказала тя върху него и неговия професионален път. Вилимир Александров добави информацията с показване на идващите длъжности, които е заемал, както и за образованието, което е придобил след довеждане докрай на учебното заведение в родния си град.

Урокът мина под формата на полемика, по време на която учениците, дружно със своя преподавател разговаряха по отношение на техните бъдеще професионални и просветителни проекти, след което дружно разгледаха и разискаха образци за известни съумели персони в областта на спорта, науката, киното и други.

„ Примерите, които обсъдихме имаха за цел да покажат на младежите, че когато човек има предпочитание и се труди, може да реализира всичко. Пътят към триумфа е сложен и изпълнен с доста премеждия, само че имаме доста съумели персони, които потвърждават, че с неизменност и труд всичко се реализира “, сподели още Вилимир Александров.

Председателят на Общински съвет въодушеви бъдещите зрелостници със своя образец, заявявайки пред тях, че до момента в който човек е млад има опцията да опита от всичко, да съчетава разнообразни действия в търсене на мечтаната специалност, тъй като по думите на Вилимир Александров, няма нищо по-важно от това човек да работи това, което обича.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР