Най-младият илюзионист в света – 18-годишната Деница Петрова, която се

...
Най-младият илюзионист в света – 18-годишната Деница Петрова, която се
Коментари Харесай

Фокусничката Деница в „Гласът на България“ – гадже на двойника на хал Дрого!

Най-младият илюзионист в света – 18-годишната Деница Петрова, която се занимава с фокуси от 3-годишна възраст, възпламени сцената на шоуто  „ Гласът на България “ с ексцентричната си специалност и ужасно осъществяване. Хубавицата обаче продължава напред освен в тим Графа, само че и в сърцето на Калоян Николов, който феновете припознаха като двойник на Джейсън Момоа, изиграл хал Дрого в паметния сериал „ Игра на тронове “, написа Блиц.
 

Искрата сред Деница и Калоян пламва по време на кастингите на мрачно и двамата мигновено са срещнали фамилиите си. Връзката посред им е толкоз мощна, че бургазлията към този момент покровителствено се обръща към Деница с „ жена ми “, издават близки до участниците в музикално шоу номер 1.
Треньорите бяха безусловно омагьосани от Деница.

„ Можеш ли да направиш фокус – да накараш Влади да изчезне? “, попита закачливо Камелия.
„ Колегите ще ти смъкват доста звезди, само че аз ще ти оказа помощ да станеш същинска звезда “, съобщи Графа.
„ Разпознаваемият тембър е най-ценното, което притежаваш. Ела в моя тим да вършим музика. “, прикани Михаела Филева, а Лечев отсече: „ Този прекрасен глас не го давай на никого, с изключение на на мен. “ 

Извън бялсъка на сцените Деница Петрова има тежка орис – майка й умира пред очите й, когато е едвам на 6 годинки. Баща й се сковава в резултат на инсулт и тя поема фамилния бизнес като водеща на шоуто.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: