Най-младата участничка в последния сезон на „Игри на волята” –

...
Най-младата участничка в последния сезон на „Игри на волята” –
Коментари Харесай

Габи от Игри на волята заби бившия на Гери Райчевска

Най-младата участничка в последния сезон на „ Игри на волята” – Габриела Димитрова, се залюби с мускуляга. Варненката е на седмото небе с новото си гадже. Мачото с изключение на интелигентен е и прочут столичен плейбой. Татуираният бабанка се споделя Антон Антонов, който е желан модел да реклами и видеоклипове. Габриела и Антон са дружно едвам от няколко месеца, само че са неразделни и доста влюбени, научи Lupa.bg.



Преди да се загаджи с носителката на наградата „ Фитнес тяло” на Варна, Антон беше във връзка със силиконката Гергана Райчевска. Светските клюкари обаче не вещаеха дълготрайна обич сред двамата, защото Антон е стойностен и същински мъжага, който мъчно би издържал в измисления елит с псевдо връзки. Близо 15 години към този момент Антон живее в София, където работи като охранител. Пазил е гърба на доста авторитетни персони, а също по този начин е отговарял за сигурността на влиятелни клубове и заведения.



Силовакът от Монтана има несклоняем непокорен дух и постоянно самичък поставя спирачки на прямотата си в общуването. Определя себе си като бунтовник и гледа постоянно да бъда наобратно на общоприетите разбирания. Коравият мъж ненавижда еднотипните хора и по тази причина през годините не се тормози да се подвизава с разнообразни визии. Габриела не остава по-назад. Блондинката е студентка в НСА. И тя като Антон залага извънредно съществено на тренировките във фитнеса. Занимавала се е 8 години с съвременен балет. В „ Игри на волята” невръстната госпожица впечатли феновете с умения и борбеност.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР