Най-младата участничка с черна куртка в историята на шоуто гостува

...
Най-младата участничка с черна куртка в историята на шоуто гостува
Коментари Харесай

Цвети от Hell`s Kitchen: Плаках много, беше ми тъпо

Най-младата участничка с черна куртка в историята на шоуто гостува в студиото на " На кафе “ и показа чия е " виновността “, за това да попадне в Кухнята на Ада. Кой я е предиздвикал да се запише за формата, с какво е впечатлила шефовете по време на кастингите, кои са най-близките й хора в предаването и с какъв тоалет ще " дефилира “ на абитуриентския си бал?

" Когато влязох в Hells’ Kitchen не съм си мислила, че ще стигна до черната куртка. Мислих си – тук са доста положителни готвачи. Ще науча нещо от тях и ще си вървя. Беше ми ужасно забавно, посочваха ми техники. Не бях правила сходни неща преди. Когато началник Ангелов ме хвалеше, се вълнувах доста. Бях доста щастлива. Никога не съм вярвала, че мога да направя такива чинии. Когато се прибрах, направих на фамилията си " Заек по ловен “ и цялото семейство доста го хареса “, споделя Цвети и признава, че " виновността “ за това да попадне в Кухнята на Ада е на майка й.

" Един ден се прибрах след учебно заведение, а по малкия екран вървеше рекламата за кастинга за Hell’s Kitchen и тя ми сподели: " Маме, запиши се за присъединяване в предаването! “ Отвърнах й, че там вървят професионални готвачи от чужбина, такива от заведения за хранене със звезди " Мишлен “. Обаче тя ме отвърна, че в рекламата търсят и " хоби-готвачи “. Съгласих се, тъй като бях сигурна, че никой няма да ме извика даже на кастинг. Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в учебно заведение. Колебаех се дали да отида, само че в последна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се тормозила доста, тъй като не съм готвила такава птица преди. Но взех решение да я съчетавам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в учебно заведение. Тогава началник Дани Спартак ме попита дали съм измила репичките, а аз бях пропуснала да го направя. Но не си признах. Кристиан беше първият, който опитва чиниите. Каза ми, че чинията ми не била на равнище. Когато погледнах към неговата паница, в нея имаше две кълки, а беше и безвкусна. Но той продължи и наскърбяваше всички претенденти. Казах си: " Ако този влезе в Hell’s Kitchen, ще го унищожа “. В началото на предаването имахме много конфликтни обстановки. Но към този момент се разбираме добре. Иначе като цяло другите участници ме харесваха. Дори когато се карахме, не ми се сърдеха “, спомня си Цвети.

" Когато началник ми сподели да смъква куртката си, не го чаках. Така се бях въодушевила, като че ли пребивавам там. Плаках доста. Беше ми жалко, че оставям Вили сама измежду тези вълци. Много се разбирам с нея, тя ми е като сестра. Много разчитах на нея и работехме като тандем “, безапелационна е най-малката участничка в кулинарното риалити.

" Когато се върнах в учебно заведение, всички доста ми се зарадваха. Искаха да се снимат с мен. Във Враца всички ме разпознават и не съм срещала човек, който да ми каже нещо неприятно. Дори кметът на града ме поздрави за представянето ми в Кухнята на Ада. Каза ми, че по принцип не гледа телевизия, само че поради мен следял Hell’s Kitchen. "

На бал без джентълмен

" Вече съм набавила всичко за бала, без обувките и чантата. Роклята ми ще бъде розова, украсена с камъни и пера. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР