Най-младата и красива участничка във Фермата напусна реалити формата, след

...
Най-младата и красива участничка във Фермата напусна реалити формата, след
Коментари Харесай

След Фермата: Лора проговори за гаджето си и какъв ѝ е Люб...

Най-младата и красива участничка във " Фермата " напусна реалити формата, откакто нейната " майка " в стопанството Мартина, я победи на дуела.

„ Чувствам се прелестно! Виждам какъв брой е прелестен светът и отвън „ Фермата “. Снощи плаках и претърпях всичко отначало. Сълзи от благополучие и носталгия. Там претърпях нещо доста прелестно и същинско с чудесни хора. Най-много ми липсва чувството всички да сме дружно. В стопанството има една безгрижност и независимост от отговорностите в действителния живот “ – показа Лора в " Преди обед ",

От 5 години тя има връзка с мъж, който в началото е бил срещу присъединяване й във формата.

„ Когато се прибрах, сподели, че сносно съм се справила. Подкрепи ме… Любо от „ Фермата “ ми е доста непосредствен другар. Сродна душа, с която споделяхме положителни и неприятни моменти. Той ме мотивираше да отстрани страха си и да се хвърля на арената. Благодаря му за всичко! Казах му, че го очаквам на финала. Другият ми любимец е Пламен “ – разясни Лора.

Според нея „ Фермата “ й е харесала доста, тъй като нейният бизнес е напълно онлайн и няма задоволително срещи с хора, написа ladyzone.bg.

„ Вътре се почувствах доста жива. Три следващи години аплайвах. Гледала съм всеки сезон, плакала съм, преживявала съм го. Затова самоуверено мога да кажа, че фантазиите се сбъдват. Хора, вярвайте! “ – показа дизайнерката.

„ Пораснах. Показах, че едно 24-годишно момиче може да се грижи за животните, да меси хляб… Емоционално съм по-зряла. Имам прелестно семейство, само че може би до момента не го оценявах задоволително “ – добави Лора.

Според нея крайното разделяне на два лагера във „ Фермата “ е било неизбежно.

„ Всъщност другите не бяха лагер, просто не се вписваха в нашите ценности… Сега виждам, че хората, които ме предупреждаваха да внимавам с Живка, са били прави. Иначе тя не е неприятен човек, видяла съм и хубави неща от нея “ – призна дизайнерката.

Тя стартира да се занимава с мода още през 2014 година, когато е ученичка в 11 клас в Шумен.

„ Започнах с венчета за коса с изкуствени цветя. Когато със сестра ми стигнахме първите 1000 лв., си взехме кученце. Померанче е и се споделя Бела. Майка сподели, че ще имаме куче единствено в случай че изкараме сами парите… Доста добре потеглиха нещата с аксесоарите, които вършим. Следим трендовете и обръщаме внимание на детайлите. Искам да развия бизнеса и да имам мой завод, в който да шия облекла “ – показа в края на диалога Лора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР