Най-мистериозното музикално шоу в родния ефир се завръща тази есен

...
Най-мистериозното музикално шоу в родния ефир се завръща тази есен
Коментари Харесай

Най-мистериозното музикално шоу в родния ефир се завръща

 Най-мистериозното музикално шоу в родния ефир се завръща тази есен по Нова тв. По първична информация скандалната водеща в " На кафе " Ева Веселинова ще се включи в предаването по молба на Маги Халваджиян.

След триумфа на първия сезон на международния формат у нас в средата на септември започва вторият сезон на предаването. Напук на слуховете, че Зуека и Митко Рачков няма да са водещи, защото втръснали на феновете с еднообразните си номера и изтъркани лафове, телевизионният тандем още веднъж ще е на екран.

" Не сме изгонени, отново ще сме водещи “ – опровергали мълвата двамата комици.

" Уикенд “ твърди, че към този момент знае имената на някои от звездите, които към този момент са удостоверили присъединяване си.

Сред поканените са рокаджийката Милена Славова, Нели Рангелова, Криско, Благовест Аргиров и водещата Ева Веселинова.

Победителят в първото издание на шоуто предходната година бе певицата Михаела Маринова, която най-дълго съумя да скрие самоличността си зад маската на Гарвана. Впечатление през предишния сезон направиха и Жана Бергендорф като Розата, Маги Джанаварова като Пчелата, Алисия като Принцесата, Дивна като Пилето, Ненчо Балабанов като Кукерът, Къци Вапцаров като Шапката, Валентин Михов като Бухалът, Албена Михова като Лъвът, Прея като Пеперудата, Юлиан Константинов като Шотландецът, Филип Аврамов като Бикът, Бате Енчо като Звездата, Димо Алексиев като Рицарят, Джулиана Гани като Коконата и Иван Звездев като Паунът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР