Най-миловидната участничка в Ергенът 2“ всъщност е по-развратна от мнозина

...
Най-миловидната участничка в Ергенът 2“ всъщност е по-развратна от мнозина
Коментари Харесай

Без чест и достойнство! Поли от „Ергенът“ се е кълчила в стриптийз бар, а сега се прави на миловидна

Най-миловидната участничка в „ Ергенът 2 “ в действителност е по-развратна от мнозина там. Полина Викторова се прави на божа кравичка, макар че в предишното си е правила с тялото си неща, от които се срами.

Поли е приключила Медицинския университет в София със компетентност „ Фармация “. Тя е била измежду отличниците на випуска, само че дипломирането й се оказва мъчно от финансова позиция.

Днешната риалити звезда не е от богато семейство и с цел да се устоя в студентските си години, се е налагало да работи. Работата й обаче е измежду срамните.

За да претърпява като напълно млада госпожица, Поли е работила в стриптийз бар. Тя е била хостеса там, само че не е ходила на работа доста по-облечена.

Въпреки нощните смени, Поли съумява да приключи с отличие университета и да стане фармацевт. Онова, което е трябвало да прави поради дипломата, обаче и до през днешния ден я преследва.

В момента Полина се прави на най-хубавата в предаването, в никакъв случай не подлага на критика никого и гледа да се хареса на всички. Всъщност обаче моралната й система е нулева, както и тази на множеството девойки в „ Ергенът “. Винаги можеше да работи в някой хранителен магазин, с цел да претърпява, само че тя си е избрала да си вее съвсем голото тяло пред непознати.

Инфо: Уикенд

Тагове: Поли от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР