Най-малко осем души са били ранени при нападение в Йерусалим,

...
Най-малко осем души са били ранени при нападение в Йерусалим,
Коментари Харесай

Най-малко 8 ранени при атака с кола срещу пешеходци в Йерусалим

Най-малко осем души са били ранени при нахлуване в Йерусалим, оповестиха от израелски служби за незабавна помощ през днешния ден, представени от ДПА.

Един от тях е получил съществени пострадвания, гласи оповестено през днешния ден известие за случилото се на избавителната работа “Зака “.

Полицията заяви, ч е автомобил се е врязал в няколко минувачи в центъра на града. Предполагаемият нападател е бил " обезвреден ", обявиха силите на реда, без да се прецизира ясно дали той е мъртъв. 
 
 кола навалица Йерусалим офанзива БГНЕС

Службата за спешна помощ " Маген Давид Адом " заяви, че 70-годишен мъж е получил съществени пострадвания. Една жена също е била ранена, а други трима мъже са получили леки пострадвания.

Инцидентът се случва в миг, когато Израел се приготвя да означи довечера Деня в памет на падналите във войните , който е в навечерието на утрешния Ден на независимостта. 

Тази година страната чества своята 75-та годишнина. 
 
 кола пешеходци офанзива Йерусалим БГНЕС

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи в Йерусалим, че нападението припомня на хората, че Държавата Израел е основана с доста тествания и компликации.

Той сподели, че упованията са били да бъде смачкан и изкоренен народът на Израел. " Ако можеха, щяха да ни убият всички. Но те няма да ни победят; ние ще ги победим ".

" Тези набези идват с упованието, че могат и ще ни изгонят отсам, а в случай че можеха, щяха всички ни да избият . Изградихме превъзходна страна с превъзходна войска и превъзходна полиция с цената на големи премеждия ", сподели той.

Ситуацията със сигурността в Израел и палестинските територии от дълго време е напрегната. От началото на годината 17 израелци, един италианец и една украинка бяха убити при набези на палестинци, напомня ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР