Най-малко качилата килограми българка по време на бременността си вече

...
Най-малко качилата килограми българка по време на бременността си вече
Коментари Харесай

Джулката обяви война на качените 3,2 кг. през бременността, но тя или Илиян лъже за Давид

Най-малко качилата килограми българка по време на бременността си към този момент е у дома. Естествено, че става въпрос за Джулиана Гани, която още в едно от първите си изявленията след раждането се похвали, че е качила едвам 6 кг. по време на бременността си, а самото бебе било 2,8 от тях.

Но макар че става въпрос за към 3 оставащи кг, Джулката разгласи война на каченото. Това излиза наяве от стори, на което тя снима здравословни бонбони, а над тях написа, че влиза във форма. 

Виж още: Мика Стоичкова се закани: " Ще те подлудя "! За кого е това обръщение

Тенденцията продължи със фотоси на други здравословни кулинарни изкушения на сторита, а самата Джулка се похвали със известия от почитатели, свързани с формата ѝ.

Естествено, че става въпрос за похвали. " Оле, това дете по какъв начин се е родило... все едно не сте била бременна ", " Откъде излезе това бебе?! Та ти все едно не си раждала ", питат я последователки.

Но всред тези известия очевидно моделката е получила значително въпроси, свързани с първия си наследник - Давид. Съдейки от сторитата, които Джулката качи, всички се чудят за какво огромното момче не е с майка си и братчето си. А отговорът е повече от логически. " Давид е настинал и не е редно да се събира с 5 дни ", безапелационна беше Гани. 

Виж още: След славата: Генчо от " Игри на волята " си призна - гаджето му ревнува!

Тя добави още, че Давид бил извънредно благополучен, че към този момент има братче и непрекъснато питал за него. 

Друга е версията обаче на Илиян Найденов, някогашният мъж на моделката и татко на Давид. В негово стори той твърди, че Давид за благополучие е здрав. Феновете на Джулката (разбира се) не повярваха на неговата версия:

 https://www.instagram.com/djuliana_gani/

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР