Най-малко един човек бе убит и 15 души са ранени

...
Най-малко един човек бе убит и 15 души са ранени
Коментари Харесай

Зеленски съобщи за поне един загинал и 15 ранени при руски обстрел срещу клиника в Днепър

Най-малко един човек бе погубен и 15 души са ранени при съветски ракетен обстрел по клиника в югоизточния украински град Днепър, заяви през днешния ден президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в " Телеграм ", съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10592
В ход са избавителни интервенции, добави Зеленски в поста си на фона на видео фрагменти на мощно развалена постройка, от която излиза дим.

" Руските терористи за следващ път удостоверяват своя статут на бойци против всичко хуманно и почтено. Ракетна офанзива против клиника в град Днепър. Засега един човек е погубен, а 15 са ранени. Последиците от обстрела се унищожават и потърпевшите се избавят ", заяви Зеленски.

Украинските управляващи по-рано оповестиха, че противовъздушната им защита е свалила 10 ракети и повече от 20 дрона, изстреляни от Русия при нощните набези против столицата Киев, град Днепър и източните региони на Украйна. Ройтерс няма правдиво удостоверение за тези известия, предава Българска телеграфна агенция. 

Русия, която стартира пълномащабното си навлизане в Украйна преди 15 месеца, не е коментирала още известията за въздушните набези, само че съобщи, че Украйна е нанесла удари по два района в южната част на Русия с ракета и с дрон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР