Най-малко двама са арестувани след акция на полицията в Столипиново.

...
Най-малко двама са арестувани след акция на полицията в Столипиново.
Коментари Харесай

Мега удар на полицията! Нахлуха по тъмни доби в наркодепо в Столипиново, тръшнаха на земята двама мъже

Най-малко двама са задържани след акция на полицията в Столипиново. Източници на TrafficNews от махалата описаха, че униформени и цивилни са нахлули в къща, намираща се на улица „ Джебел”. Постройката била добре укрепена и солидна. Атаката е станала в 4:00 часа през нощта, когато жителите още са спели.

Нашите източници допълниха, че двама мъже са били на земята с белезници, до момента в който униформени са тарашили къщата. Те са търсили дрога, защото общоизвестно в Столипиново било, че точно на адреса се помещавало наркодепо за синтетична дрога.

От къщата униформени изнесли не малко пакети с доказателства, описват очевидци. По думите им са открити пари и везни, както и опиати в пакетчета. В махалата съществено се приказва, че опиатът е хероин.

Един от арестуваните мъже е тарторът на групата, прочут с прякора Буран. Хората описват, че мъжът е със забележителни финансови благоприятни условия. Дълго време е бил „ обитател” на пандиза. Жители на квартала описаха, че, по време на предходна акция против него той е криел дрога в памперсите на децата си.

От ОД Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред TrafficNews за акцията, която се е провела под наблюдаване на Окръжна прокуратура. Подробности обаче на този стадий не може да бъдат дадени, както и информация за арестувани лица.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР