Най-малко девет души, включително деца и жени, бяха убити при

...
Най-малко девет души, включително деца и жени, бяха убити при
Коментари Харесай

Израелски удари убиха девет, докато Байдън нарича подхода на Израел към войната „прекален“

Най-малко девет души, в това число деца и дами, бяха убити при израелски въздушни удари през нощта против петък в централната част на линията Газа и в южния град Рафа на границата с Египет, споделиха очевидци и болнични чиновници.

Въздушните удари през нощта пристигнаха часове откакто президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели в четвъртък, че счита, че воденето на войната от Израел е „ над нагоре ”.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен напусна Израел в четвъртък, защото разделянето сред двамата близки съдружници пораства по пътя напред.

„ Аз съм на това мнение, както знаете, че провеждането на отговора в линията Газа беше пресилено “, сподели господин Байдън, откакто изнесе забележки по отчета на специфичния юрист по отношение на работата му с класифицирани документи.

Г-н Байдън добави, че продължава да упорства за продължителна пауза в боевете в Газа, с цел да се улесни освобождението на десетките оставащи заложници, които бяха хванати по време на офанзивата на Хамас срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР