Най-малко четирима души са загинали, а двама – ранени след

...
Най-малко четирима души са загинали, а двама – ранени след
Коментари Харесай

Адът слезе в Ориндж каунти, има жертви и ранени

Най-малко четирима души са починали, а двама – ранени след няколко набези в Ориндж Каунти, щата Калифорния, съобщи Би Би Си, представено от Блиц.

``
реклама

Тридесет и три годишен локален гражданин се е опитал да ограби фурна в град Гордън Гроув. След това нарушителят се е насочил към жилищен комплекс. Там той е нападнал двама души с хладно оръжие. Една от жертвите е починала на място, а другата – умряла от раните си в болница. По-късно мъжът е ограбил два офиса, освен това закононарушение той е нанесъл контузии на мъж и жена.

След обира 33-годишният мъж е тръгнал към прилежащия град Санта Ана. Там на паркинг, принадлежащ на заведение за бързо хранене, нарушителят е заклал третия човек.

Полицията в Калифорния е засякла автомобила на тройния палач и локализирала жестокия нарушител пред търговски обект, където направил още една офанзива. При това нахлуване е потърпевш гард, който е умрял от нанесените му прорезни рани.

Служителите на реда са арестували нарушителя, който е държал нож и револвер в ръце. " Няма връзка сред арестувания за закононарушенията и неговите жертви. На този стадий аргументите за действията му са в развой на изясняване ", е споделил представителят на полицията Карл Уитни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` После
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР