Най-малко 2500 души демонстрираха в испанската столица Мадрид снощи срещу

...
Най-малко 2500 души демонстрираха в испанската столица Мадрид снощи срещу
Коментари Харесай

Протест в Мадрид срещу втвърдяването на мерките срещу коронавируса

Най-малко 2500 души демонстрираха в испанската столица Мадрид нощес против наложителната приложимост на маски и други ограничавания, въведени от испанското държавно управление за преодоляване на ковид SARS-CoV-2, оповестява БГНЕС, базирайки се на Deutsche Welle.
Демонстрацията стартира под големия испански байрак на пл. " Колумб ", в центъра на Мадрид, където присъстващите размахваха банери с изречения като " Вирусът не съществува ", " Маските убиват " или " Ние не се опасяваме ".
 Италия приготвя нови забрани поради ковид Италия приготвя нови забрани поради ковид
Затваряне на нощните заведения и маски навън са част от новите ограничения на италианското държавно управление в опит да спре възходящия брой на сл...
Организиран посредством обществените мрежи, митингът събра " сред 2 500 и 3000 участници ", съгласно полицията.
Протестът беше и против политиката на държавното управление, като обвиняването към управляващите е в нарушение на човешките права, защото съгласно участниците здравите хора не би трябвало да носят маски, които считат за " достоверни мъчения ".
Много други носеха транспаранти с лозунги като " Системата управлява посредством боязън и пресата манипулира " ; " Коронавирус има лекарство, само че е неразрешено, те не желаят да ви защитят " или различен на британски, който споделя " Роден да бъде свободен ".
Критиките не стопират дотук - има обвинявания към управляващите, че са основали подправена пандемия и, че в края на лятото ще умират към 300 000 дневно, само че от апетит.
 Новият ковид ни е разболявал още от 2012 година насам? Новият ковид ни е разболявал още от 2012 година насам?
Новият ковид може да се е приспособил към човешкия организъм още през 2012 година, написа английският таблоид The Sun, базирайки се...
" Вирусът COVID-19 към момента не е изолиран и проучен. Няма научни доказателства, които да обосноват оповестяването на пандемия и да потвърдят, че този вирус е патологичен. Диагностицирани са хората, които не са заболели ", счита писателят Естебан Кабал.
Тази проява се организира два дни, откакто държавното управление разгласи нови ограничавания като затваряне на нощни клубове и възбрана за пушене навън, в случай че хората не могат да стоят на най-малко 2 метра един от различен.
Маските в Испания станаха наложителни в публичния превоз през май.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР