Най-малко 21 души са се удавили, след като лодка се

...
Най-малко 21 души са се удавили, след като лодка се
Коментари Харесай

Над 20 души загинаха след преобръщане на лодка в Индия

Най-малко 21 души са се удавили, откакто лодка се е преобърнала край крайбрежния град Танур в южния индийски щат Керала, оповестиха локалните управляващи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Лодката, която превозвала към 40 пасажери, се е преобърнала, защото била претъпкана, сподели Абдул Назар, младши полицейски контрольор на окръга. Не е ясно незабавно какъв брой тъкмо са още хората са починали, добави той. Около 10 пасажери сега се лекуват в разнообразни лечебни заведения и доста от тях са били изпратени по домовете след оказване на първа помощ.

Броят на починалите евентуално ще нарасне, защото лодката е заседнала в и е била извадена, с цел да бъдат избавени заклещените, заяви пред медиите щатският министър на риболова и развиването на пристанищата.

Инцидентът се е случил към 19:00 ч. локално време в неделя и екип от Националните сили за реагиране при бедствия е на мястото, заяви представител на локалните управляващи.

" С болежка означаваме загубата на човешки живот в резултат на злополуката с лодка в Малаппурам, Керала ", съобщи индийският министър председател Нарендра Моди в Туитър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР