Най-малко 14 души бяха ранени в сряда в село в

...
Най-малко 14 души бяха ранени в сряда в село в
Коментари Харесай

ХИЗБУЛА УДАРИ СЕВЕРЕН ИЗРАЕЛ: Най-малко 14 ранени при нападението

Най-малко 14 души бяха ранени в сряда в село в Северен Израел, оповестиха от локална болница, след нахлуване с дрон и ракета, отговорност за което пое ливанската формация Хизбула, подкрепяна от Иран.
„ Четиринадесет ранени бяха евакуирани от арабското село ал Арамше на северната граница, в това число двама, които са съществено ранени “, се споделя в изказване на Медицинския център на Галилея.
Израел и съдружникът на Хамас Хизбула си разменят съвсем всекидневен трансграничен огън, откогато палестинската въоръжена група атакува Южен Израел на 7 октомври, предизвиквайки война в Ивицата Газа.
Но случаят от сряда означи третия следващ ден, в който Хизбула нанася удари върху хора в Израел, с високо районно напрежение, откакто Иран предприе директна офанзива против Израел през уикенда в отговор на гибелен удар против консулството на Техеран в Дамаск.
Хизбула съобщи, че е подхванала „ комбинирана офанзива с управляеми ракети и избухливи дронове против нов боен разследващ команден център в Араб ал Арамше, обитаемо с арабско болшинство село в Северен Израел.
Атаката пристигна " в отговор на убийството на врага на редица бойци от съпротивата в Айн Баал и Шехабия " във вторник, сподели придвижването.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР