Най-малко 1053 са случаите на дезертьори от руската армия, която

...
Най-малко 1053 са случаите на дезертьори от руската армия, която
Коментари Харесай

Патриотичната пропаганда не спира дезертьорите в руската армия

Най-малко 1053 са случаите на дезертьори от съветската войска, която се намира в Украйна. В днешната си сводка английското разузнаване разяснява неразрешените изтегляния на части от съветската войска, базирайки се на изследвания на самостоятелни съветски медии.

Въз основа на тези източници от януари до май 2023 година съветските военни съдилища са разгледали най-малко 1053 такива случая на овакантяване на част от персоналния състав, което е повече спрямо цялата 2022 година

Руските военни се пробваха да поддържат дисциплинираност по време на интервенциите в Украйна, само че проблемите евентуално са се влошили след оповестяването на " частичната готовност " през септември 2022 година, пишат английските военни.

Информация от съдилищата сочи, че множеството бойци, приети за отговорни, са получили условни присъди. Това значи, че те могат да бъдат още веднъж трансферирани на фронта в Украйна.

Министерството на защитата на Русия, поддържайки дисциплината, слага акцент върху патриотичното образование, само че това не може да анулира същинските аргументи за разочарованието измежду бойците, се споделя в отчета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР