Най-лошото беше предотвратено. Фасадата и двете кули на Нотр Дам

...
Най-лошото беше предотвратено. Фасадата и двете кули на Нотр Дам
Коментари Харесай

Еманюел Макрон обяви от мястото на пожара, че най-лошото е предотвратено

„ Най-лошото беше предотвратено. Фасадата и двете кули на " Нотр Дам " не се срутиха ”. Това сподели френският президент Еманюел Макрон часове след експлоадирането на пожара в катедралата в сърцето на Париж, осведоми Нова телевизия.

Той благодари на пожарникарите – повече от 500 на брой, които се борят с пламъците и съобщи, че те са съумели да спасят „ епицентъра ” на живота във Франция. " Това е нашата история, нашето избавление, нашата религия, нашето ентусиазъм и то гори. Съзнавам тъгата и ужасното възприятие у всеки един от нас ", сподели още Макрон, обръщайки се към сънародниците си от мястото на пожара. " Толкова доста книгии картини са основани тук ", напомни Макрон. И добави: " Пожарникарите би трябвало да са горди, че съумяха да я спасят. Още когато се появи първият пушек, можех да разгадавам на кметството и на Пожарната. Пожарникарите завоюваха борбата за спасяването на двете основни кули и постройката от сриване, а в този момент следва да се завоюва войната със запазването на цялостната фасада. Получих увещание, че двете кули и основната част от постройката няма да се срутят. "

Той увери, че църквата ще бъде построена още веднъж, тъй като " историята заслужава това и тъй като това е нашата орис ". И акцентира, че " Нотр Дам " е горделивост за всички французи, без значение дали я посещават всеки ден или не са стъпвали в нея.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР