Най-логичното решение за подкрепа на първия мандат е коалиция между

...
Най-логичното решение за подкрепа на първия мандат е коалиция между
Коментари Харесай

Дончев: Правителство с подкрепата на ДПС, БСП, Възраждане и ИТН е авариен вариант

Най-логичното решение за поддръжка на първия мандат е коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, само че съществува и " спешен вид " - с поддръжката на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " ИТН ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дночев.

Според него ПП-ДБ би трябвало да се " научат да ръководят страстите си ". Иначе ще се търси поддръжка от другите партии.

" Това е опит за мъчно държавно управление, за пай интервал от време, целящ единствено нормализация на процесите в страната. Но до този вид ще се стигне, в случай че не се получи естественият, първият вид ", означи Дончев.

Според него обстановката при първия и втория мандат е една и съща - тъй като поддръжка от " останалите " е неприемлива опция и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ.

" Ако има кабинет в този парламент, ще е с първия мандат, тъй като или има болшинство, или няма. Ако има болшинство, може да се случи с първия мандат. С чия поддръжка? Логичното решение, това което отразява подобие сред цели, е коалиция сред първия и втория, колкото и да е мъчно, каквито и страсти да има насъбрани. Всички останали разновидности са доста сложни ", акцентира той.
Лена Бориславова: Ще прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, да понижим драмата
Политическата рецесия разяснява и някогашната депутатка от Политическа партия Лена Бориславова в профила си в обществените мрежи, като отбелзяа, че ПП-ДБ имат съответно предложение и стратегия за излизане от нея.

Не спести и рецензии към ГЕРБ:

" Не се караме на медиите, не привикваме истерични прес конференции, тъй като ни е мъчно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев. "

Според нея първата партия няма управническа стратегия, а предизборна такава, в която са същите обещания като от преди десетилетие.

" ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си свидлив публично ръцете под мотото кабинет “Магнитски ” или 3. Да приказват градивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат ", заключава Бориславова.
Карадайъ: Без нас болшинство не е допустимо
Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява през днешния ден пред Нова ТВ, че наложително би трябвало да има държавно управление.

" Ние мислим, че би трябвало да има държавно управление. И това нещо го повтаряме към този момент 2 години. Движение за права и свободи би трябвало да бъде част от болшинството, което ще излъчи държавно управление. Трябва да има непоклатимост и сигурност ", означи той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР