Най-лесният начин да станете по-хубави и по-млади е да получите

...
Най-лесният начин да станете по-хубави и по-млади е да получите
Коментари Харесай

Преди и след: 10 стилни прически за жени над 50 години

Най-лесният метод да станете по-хубави и по-млади е да получите вярната прическа. Трансформациите на дамите, които вземат решение да се трансформират, са просто невероятни.

Примери за стилни трансформации

1. Първата героиня има вълнообразна непокорна коса, която наподобява много разхвърляна. Стилистите направиха на дамата кератиново изправяне на косата, тъй че косата да не се постанова да се изправя всеки ден с ютия, и направиха стилна прическа с наклонени бретончета.

Цветът на косата не промени коренно стоманата, а просто актуализира цвета. Изображението се оказа доста сполучливо, вместо вуйна на неопределена възраст – стилна съвременна дама.

2. Втората героиня носеше прическа, която изцяло разкрива лицето й. Но защото не всички се подмладяваме, целесъобразно е да промените прическата с възрастта. Жената получила асиметрична прическа с бретон. Тази прическа добре прикрива обвързваните с възрастта промени. По-светъл колорит на косата освежи външния тип на героинята.

3. Тази жена най-вероятно не е сменяла косата си отдавна. Тъй като преди 10 години носеше права коса на раменете си, тя продължава да го прави. Стилистите предложиха да й създадат по-къса прическа и придадоха на косата й форма. Изглежда, че са дребни промени, само че външният тип се е трансформирал.

4. И в този случай формата на прическата се трансформира доста и това благоприятства появяването на героинята. С такава асиметрична прическа лицето наподобява по-тясно, този резултат се поддържа от дълги обеци. Косата получи по-интересен комплициран колорит, който също разкраси дамата.

5. Още един образец за прелестна промяна. Предишната прическа въобще не отговаряше на формата на лицето на героинята, наблягайки необятните скули. Стилистите редуцираха косата и трансформираха формата на подстригването, като сресаха косата в странично делене. Нов, по-светъл колорит освежи имиджа на дамата.

6. Предишната прическа на тази героиня беше изненадващо безизразна. Нова прическа и нов цвят на косата с акценти се трансфораха в същински балсам на младостта за тази дама. Жената стартира да наподобява доста по-млада.

7. Гладките прически не подхождат на зрелите дами, те прибавят положителни 10 години към паспортната възраст. Вижте по какъв начин героинята се е преобразила, решавайки на прическа. На първата фотография – тъжна вуйна с неопределена възраст, на втората – красива млада жена.

8. Друг образец, че прическа на кок или кок не е най-хубавият избор за зряла жена. Героинята получи стилна прическа фасул със странични бретончета и боядиса косата си в по-ярък колорит и стартира да наподобява най-малко 10 години по-млада.

9. Жените, които носят дълга коса през целия си живот, мъчно вземат решение да се разделят с тях. Но в края на краищата не е належащо да вършиме доста къса прическа, можете да предпочетете опцията за междинна дължина.

Тази героиня получи асиметрична прическа с удължени влакна в лицето. В допълнение, преди трансформацията, героинята не боядиса косата си и сивата й коса остарява доста. С нов комплициран цвят на косата, дамата наподобява доста по-млада и по-привлекателна.

10. Ето още един образец за подмладяване на косата без фрапантни промени в дължината на косата. Жената не желала да се разделя с дългата си коса и я предиздвикали да подстриже фасул – тъкмо под линията на раменете. Но в случай че формата на прическата не се е трансформирала толкоз доста, тогава цветът на косата е станал изцяло нов.

Както в предходния случай, дамата не боядиса косата си, а появяването на побеляла коса я направи коса пигментална. За дамата е определен подобаващ колорит на светлокафяв цвят и е обагрен благодарение на комплицирана техника на оцветяване. В резултат на това косата наподобява естествено, а самата жена е доста по-млада.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР