Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева представи страната на

...
Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева представи страната на
Коментари Харесай

Бургазлийката Теодора Мудева представи достойно България на Мис Планет

Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева показа страната на интернационалния конкурс “Mis and Mister Planet ”, който се организира в Тбилиси столицата на Грузия.
Тя изпъкна измежду другите претендентки освен с съвършена визия, само че и с танц, който е компилация от български осъвременен фолклор, песента " Притури се планината " и латино ритми. Това беше единият мотив поради който получи интернационалната купа “Mis Planet Talent 2019 ”. Мудева е състезателка по спортни танци и това е повода за съвършеното осъществяване.
Силната конкуренция в лицето на участнички от 20 страни като Италия, Испания, Азърбейджан, Полша, Беларус, Южна Африка и други не попречи на Теди да се показа чудесно.
В продължение на шест дни журито е следило държанието на девойките, физическите им качества, държанието и възпитанието им, знанията и гениите които имат.

Всеки ден участниците са имали разнообразни задължения, като посещение в грузински медии, ревюта с облекла на локални дизайнери и фотосесии.

Международният конкурс “Miss and Mister Planet ” се организира в няколко тура, които включват показване на национални костюми, бански, публични рокли и личен гений. Победителките в състезанието са две - едната печели купа “Miss Planet Beauty 2019 ”, а другата Grand Prize “Miss Planet Talent 2019 ”, връчена на България в лицето на Теодора Мудева. Техни подгласнички станаха представителките на Украйна и Азърбейджан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР