Най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева безапелационно премина през

...
Най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева безапелационно премина през
Коментари Харесай

Мис България 2013 е седма във временното класиране на „Мис Свят”

Най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева безапелационно мина през първите два предварителни състезанието в програмата на влиятелния „ Мис Свят 2013 ”. За една седмица в Бали русокоската от село Юнаците съумя да се подреди в топ 30 на състезанието за плажна мода и в топ 20 в спортната конкуренция. Тези триумфи на Нанси й дадоха задоволително точки, с цел да се подреди на седмо място във краткотрайното класиране.

Всяка последваща насъбрана точка от идните мини-конкурси ще приближи до влизане в почетните места на финала на „ Мис Свят ”. След два дни ще се организира наложителното показване на народен танц. От спечелването на короната на 17 август до заминаването на Нанси към Индонезия на 2 септември, хубавицата се готви неуморно за танца си с хореографите на отбор „ Българе ”. Заедно направиха забавна интерпретация на Варненско хоро, която Нанси ще изтанцува пред журито на „ Мис Свят ” на 12 септември.

Най-красивата българка застана монолитно на първото място и във вота на почитателите във Фейсбук.

Докато девойките минават през всевъзможни фешън тествания, с цел да стигнат до финала на „ Мис Свят ”, в Джакарта започнаха всеобщи митинги на извънредно религиозни мюсюлмани против 130-те хубавици. Вследствие от няколко закани управляващите разпоредиха грандиозната церемония вечер на 28 септември, която трябваше да се организира в индонезийската столица, да се реалокира в Бали. Наложителните промени обаче не трансформираха заниманията на девойките.

„ Най-интересен досега беше ритуалът с стартирането в океана на бебета костенурки, които са заплашен тип “, описа самата Нанси. „ Станахме в 5:30 сутринта и всички дружно изпълнихме този обред на плажа, където посрещнахме и изгрева ”, добавя Мис България 2013.

Красавиците към този момент станаха очевидци и на обичайните балийски танци, направиха си барбекю навън, обличаха индонезийски носии и се срещнаха с най-интересните страни на локалната просвета.

Можете да подкрепите най-красивата българка като

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР