Най-коментираната българска красавица удари 30 лазарника на о-в Бали, обградена

...
Най-коментираната българска красавица удари 30 лазарника на о-в Бали, обградена
Коментари Харесай

Николета чукна 30 на о-в Бали

Най-коментираната българска хубавица удари 30 лазарника на о-в Бали, обградена от разкош и обич. Факт, Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила през вчерашния ден посрещна рождения си ден и показа житейската си равносметка със своите другари и фенове в мрежата.

Докато в България зъзнем от мраз, Ни Ло се разхожда по бански и в случай че нещо скапва комфорта й, то това може да е единствено времето в Индонезия с високите си градуси и мокрота на въздуха. По бял бански, подчертаващ сексапилната й фигура, с чаша шампанско в ръка, брюнетката подвигна тост в своя чест. Юбилеят й стана мотив горещата Лозанова да си направи една житейска равносметка, която показа с почитателите си в обществените мрежи, написа HotaArena.

Ето какво гласи словоизлиянието: „ 30 - звездни, сензационни, прочувствени! Постигнах доста, изстрадах малко, любувах се на всичко, обичам същински, пребивавам пълноценно, сътворих нещо скъпо (Никол)! Години наред към този момент съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на значимите хора и в устите на маловажните! 30 е единствено началото на най-великолепното, което предчувствам, че ми следва! Започвам да “пиша” новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм - давам обещание да видите още по-съвършената ми версия! “. Николета е на територията на екзотичния остров Бали в компанията на своя обичан - Ники Михайлов, който най-вероятно я е обсипал с куп сантиментални изненади и дарове. Близки до двойката описват, че вратарят давал благо и драго за най-голямата си обич и обичал да я глези и да я вижда щастлива.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР